ARTIKEL

Spotteren vender grusomt tilbage.
-eller spot: TNG (Maj 96)

På opfordring (og trusler om vold) fra udgiveren, har vi (red.) besluttet at Spotteren skulle genopstå. Så her er DEN (hvad I vil med den, tja...).

Så er vi her igen. Dette er, hvis I ikke ved det Spotteren, hvor din mening ikke tæller, og hvor I (klubbens medlemmer) kan give udtryk for jeres mening gennem meningsløse læserbreve eller endda give udtryk for harme eller overfuse en, som har fortjent det (læs tåber, som ber' om det).

Som klubbens åndehul for kommentarer og andet vil jeg godt starte med at tage afsked fra vores tidligere næstformand, der som så mange andre forlod os for at berige (HA) København med sin tilstedeværelse med andre ord endnu et bestyrelsesmedlem, der flygtede. Spotteren forstår ikke, hvad der får disse folk til at flygte fra bestyrelsen, men et eller andet synes at drive medlemmerne væk (der nævnes en tidligere formand), og det er i hvert fald ikke arbejdet. For hvem har hørt noget kreativt fra bestyrelsen i det sidste halve år udover brok!

Vi kan se tilbage på endnu et år, hvor vi alle blev ældre og visere. Man kunne nævne Kasseren, der erfarede, hvor hårdt det er at lave arrangementer ALENE!! (næsten da, red.). Eller Brian, der måske snart vil fatte, at rollespil IKKE er ren vold.

Spotteren vil også sige tillykke til det nye blod, som er kommet ind i bestyrelsen, der hviskes i hjørnerne, at der er kommet en ny formand, og næstformand. Ham, skal man bare ikke stole på. Vi mindes straks at det var selv samme suspekte person, der stillede et forslag om lukning????? af MAGNET, hvad er meningen I giver en sådan vigtig..... ÅH derfor, så er han jo pacifi..... Men så tillykke til Morten og Jesper med valget.

ADVARSEL------------------------ADVARSEL------------------------ADVARSEL
Spotteren kan melde, at kortene nu har slået sig ned i hjernerne hos spillerne i MAGNET. Der meldes om Magic, Jyhad og endda Star Trek. Vi må indse, at landeplagen har bidt sig fast i endda de mest garvede rolle- og brætspillere i klubben, hvor enkelte er set på vej væk fra bogladen med for flere hundrede kroner boosterpacks i hånden. Blandt de store overraskelser ses endda David Bottfeldt nu med rigtig mange Magickort under armen, det er i sig selv et vidunder, når han bruger penge på noget selv ( HOV, han køber da i det mindste en busbillet hver gang han kommer, engang imellem endda for hans egne penge)
Som altid kan det nævnes, at når man vil vælge et brætspil, så kan ingen enes, men det betyder bare, at ikke hele verden er af lave. Ellers er det fordi Martin vil være med (han kender da i det mindste nogle af reglerne til spillene, så kom nu ikke for godt i gang).
STOP PRESS------------------------------------------------------------STOP PRESS

Det utrolige er sket, i sidste øjeblik før udgivelsen af bladet, kom et anonymt medlem af klubben med et læserbrev til Spotteren (eventuelle fejl i oversættelsen tages der ingen ansvar for):

Snøft, det ser ud til at det bliver ved med at udkomme dårlige spilleverdener til AD&D, og de fleste ligner bare en dårlig spøg. Men det er et lyspunkt, at det er de samme mennesker, der køber spillene, og mener at de er geniale. (anonym)

Udover at brevet var i ulæselig tilstand, så vil Spotteren ikke tage stilling til indholdet af brevet, men blot sige at redaktionen ikke mener, at alle de nye AD&D verdener er dårlig, blot at nogle ikke er spilbare.

Når vi nu må slutte med at nævne at vi GODT kunne bruge nogle flere indslag i bladet fra andre klubmedlemmer end den udsendte reporter (hvis navn tilbageholdes af helbredsmæssige grunde) og redaktionen. For guds skyld kom med alt hvad I har det behøver ikke at være særligt intelligent (se læserbrevet ovenfor). Kom med alt ris, ros, mudderkampagner, gulvtæppetaler eller hvad som helst der kunne have interesse for klubbladets læsere.

Vi vil til slut komme med en lille sjov ide. Hvis det er muligt, så ønsker vi at I afleverer (hos Steen Alcor) en seddel, hvor I har nedskrevet (på forståeligt dansk) den sjoveste bommert, sjofleste vittighed eller morsomste historie i har hørt i klubben eller har oplevet i forbindelse med klubaktiviteter, vi vil så udgive denne seddel med tilhørende passende kommentarer. Der udøves næsten ingen censur, så må næsten skrive om alle undtagen bladets udsendte reporter, for så vil han personligt (HVAD??, red)............Men altså skriv bare, det skal nok komme i bladet. I øvrigt så kan eventuelle dårlige indslag om ens egen person afhverves ved betaling af en flaske, dåse eller kasse øl til hele redaktionen.

Humleridderen, bladet udsendte reporter.